torsdag, februari 10

Läkarbesök!

Blev ett hastigt och lustigt läkarbesök på vc idag med Jakob! Hans stortår är inflammerade, men de ska gå bort med vanligt sårsprit under någon vecka :)

Robert har precis åkt till jobbet och lilleman ligger och sover!
Vi har börjat med barnmat från 5-6 mån nu, lite roligare rätter.
Han älskar spaghetti och köttfärssås och Äpple & banan yoghurt.

Resten av dagen blir lugn, hade ju tänkt att gå ut och gå med snön vräker ner och halt som satan!
Ne, det blir innedag!

En läkare från smärtenheten ringde i morse och ville att jag skulle komma snarast, men jag kunde ju inte idag så jag ska dit på tisdag. Ska få reda på resultaten av undersökningarna och vi ska gå igenom en planering om hur vi ska gå vidare nu. Ska träffa en nevrolog, från kirurgen :/ Och en läkare som ska hjälpa mig med någon slags terapi för att arbeta upp ett annat sätt att använda kroppens muskler eftersom att nerverna är döda runt dom..
Skapligt nervös är jag nu, men de ska nog gå bra. Kan ju inte bli mycket sämre än vad de redan är just nu...
Får ju ont av att bara gå till bussen eller ner till brevlådan :( .. Jag vill ju komma ut och göra saker igen!!!!
Ser bara framåt nu!!

Nu ska jag kolla klart på OC, sen vila ett tag innan plutt vaknar :)

Puss På`t

16 månader!

Godmorgon, glömde ju blogga när vi kom hem från stan igår :p
Jag köpte 3 nya fina boddysar till Jakob, han växer ur alla just nu ^^ hihi Och strumpbyxor till dop klänningen, haha stackars pojke! både klänning och strumpbyxor haha! En tur på apoteket blev de med, storhandla där som vanligt. börjar bli redigt trött på sjukhus, vårdcentraler och apotek med mera..... Kan de inte ta slut någon gång?! ..

Idag firar jag och Robert 16 månader tillsammans, och de ska vi fira med tvättdag xD haha YIPPI :D Inte!Ajja, vi får ta igen de i helgen och äta något gått :) Denna tid har i alla fall gått väldigt fort!!! Kan inte förstår att de va 2009 vi blev tillsammans igen, och nu är de ju liksom 2011! Tiden bara springer iväg, men jag hinner njuta :) <3 Jag älskar min underbara Robert <3

Idag ska vi tvätta som sagt, sen ska Robert till jobbet. Jakob och jag stannar nog inne idag, snöar som satan!!!Bläää, kan de inte bara smälta bort och bli sommar :D !!!!???

Ajja, skriver senare! Puss På`t