onsdag, januari 19

TÄNDER?!

Jakob tar sig i munnen hela tiden, skriker så fort skeden går i mot tandköttet och vill inte ha flaskan heller :( .. Tänder på G kanske?! Jag fick dom ju själv när jag va 3 månader, så ska han också få de nu?! :( fyy.. Stackars min älskade son ♥


Han har inte ätit bra idag, han bara gråter och är gnällig när han får flaskan i munnen, och purè gick bra så länge inte skeden snuddade tandköttet.. För då skrek han ju :(... 
Han känns en aning varm, men jag vet inte. Feber hade han inte, men jag hoppas för guds skulle att han inte har tänder på G !!!!!




Idag har vi vart hemma hos min mamma, va bara hon och min lillasyster hemma.
Vi pratade och pratade, riktigt trevligt! <3



Härliga morgon!

När jag vaknade vid 09:45 så var min älskling redan uppe! Kors i taket :p
Vi åt frukost, och plutt fick lite mat! Nu ligger han och babblar i babygymmet, Robert står i duschen och jag ska snart åka till Berga och handla lite :)

Jakob har en gnällig period just nu, han ska bara va i famnen eller nära så att han kan se oss! Helst i famnen!
Börjar bli lite jobbigt att hela tiden gå runt och bära på honom, men de är väl vårt eget fel! Vi har ju vant honom vid att få vara hos oss hela tiden, men de är väl mysigt också måste jag ju erkänna :)
Han kan hålla upp huvudet själv nu med :D Men det är en bit kvar tills han kan ligga på mage och få upp huvudet helt! Men de kommer :) han försöker jämt i alla fall, och de är ju poängen :D ! Han älskar att ligga på magen nu för tiden , förr hatade han de :P Men nu har han ju kommit på hur man lyfter huvudet, och då är det väl roligare.

I morgon ska vi till öppna förskolan på "babyträff"! Ska bli riktigt kul. Ska få in de som en vana nu, att åka dit varje Måndag och torsdag på "babycafè" & "babyträff" :)Jakob tycker att det är kul med mycket folk, och jag får chansen att ha lite "vuxenprat"! Så det ska bli riktigt kul =)

Här kommer lite bilder från senaste dagarna , känner att jag har blivit jättedålig på att lägga in bilder!