söndag, december 5

TONRBY!

Idag har jag och älskling vart på Ikano, helt själva! Helt underbart att bara gå omkring och bara tänka på oss själva en hel dag..! Men vist saknade vi plutt, kändes så konstigt tomt på något sätt.. Som om man hade glömt något.. Man behövde inte tänka på vart de fanns hissar, mikro att värma mat i, skötbord och en massa annat..
Knasigt helt enkelt.. Men men, när vi kom hem till mamma så fick hon mata lillplutten och sedan körde Sonny ut oss till Ikano. Vi gick en lång stund, sen åt vi och sedan blev de en tur inne på IKEA också! :) Köpte en massa fina julklappar. Och lite tidiga julklappar åt oss själva med! Jag köpte ett par mysiga inne tofflor åt Robert och han köpte en SUPER mysigt morgonrock i fleece  åt mig! Åh såå skön! Sitter och myser i den nu faktiskt! När vi va klara så kom snälla sonny och hämtade oss också, när vi kom hem till mamma så klädde vi på Jakob och tog en promenad hem i snövädret :) Nu i kväll har vi druckit glögg, slagit in paket och ätit resterna från tacosen i går :) Resten av kvällen ska vi bara ta de lugn och mysa med vår älskade son! <3

P.S

Att bli mamma, de va en underbar känsla! Jag älskar att vara mamma till min underbara son!
Och jag vet att han har världens bästa och underbaraste pappa, 
och jag har världens bästa och underbaraste pojkvän!
Liten familj, men så mycket kärlek finns de här <3



Godmorgon!

Gick upp för någon halvtimme sen men plutt som vaknade och va hungrig, men nu vägrar han somna om ^^
Så han ligger i babysittern och "pratar" med figurerna och sparkar av sig filten hela tiden, de är ju kallt. Men de verkar inte han förstå! Ja ska snart äta frukost och packa skötväskan. Sen ska vi väcka pappa, och göra i ordning oss! Vid 10 ska vi va borta hos mamma, sen lämnar vi Jakob där och åker och julhandlar!
Julklappar är de roligaste att handla! hehe.. Skriver mer i kväll när vi kommer hem :)

Ha en superdag, för de tänker jag ha! Pusshej leverpastej! <3