torsdag, december 16

Myspys

Ätit lite skorpor och te, gud så gott de är! Hade pippi på de under sista månaden av graviditeten, hade glömt hur himla gott det är! Så nu får de bli min frukost varje dag :D hehe
Robert har precis åkt till jobbet och jag sitter och funderar över vad vi ska hitta på idag.. 
Tror att jag ska börja ta fram väskorna och de som ska med till gamleby, för de har vi inte tid med i resten av veckan och vi åker ju på Måndag! Woohoo! :D 
Idag Torsdag : Ta fram en heldel som ska med till Gamleby och skriva upp allt så vi inte glömmer något :)
I morgon Fredag : Jag ska till vårdcentralen, Jakob ska till BVC, Robert ska jobba och sen åka och fixa frakten till en mobil som han har sålt på Tradera.
I övermorgon Lördag: Tvätta de som behövs + packa de mesta + Beställa biljetter  
Söndag: Packa resten och äta pizza på kvällen
Måndag: ÅKER VI TILL GAMLEBY!!!! :D


8 dagar kvar till jul!

Godmorgon mina kära vänner! Vaknade halv 6 av att plutt inte ville ligga kvar i sin säng utan ville ligga i min säng. Men sova, de är ju farligt vet ni så fick va vaken en timme. Och då ville han ha lite mat, sen va han jättepigg ^^ Så vid halv 9 fick jag nog, då gick pappa robert upp snällt så jag fick somna om en och en halv timme.. Robert gick och la sig igen och jag matade plutt och har precis ätit lite frukost :)
Min tå gör så förbannat ont fortfarande! Pencilinet värkar inte hjälpa och foten är svullen och blå/gul på undersidan. Ska till vårdcentralen i morgon igen för kontroll av foten, kanske ett blodtryck och plutt ska till bvc .
Allt på en gång, ska egentligen till vårdcentralen den 21/12 och den 23/12 och sjukan den 20/12.. Men då har vi åkt iväg, så får väl nya tider i Januari sen :) Ska ABSOLUT inte tänka på massa sjukhusgrejer nu över jul/nyår.
Vi har haft för mycket otur iår nu, så vi hoppas på en vändning nu när de nya året snart är här!

Vi ska beställa biljetter till Gamleby idag med! Robert får hjälpa mig när han vaknar!
Måste bara säga att de är hur skönt som hellst att inte Jakob gnäller längre, han är nöjd hela tiden!!!
Kan ju knappt tro att de är sant! Han grät lite igår när vi satte ner honom i babysittern när vi skulle äta, för då ville han ju va hos pappa såklart! Så vi fick äta med honom i knät. Han ska absolut inte ligga ner längre heller, han ska va med och sitta upp i babysittern och sitta upp när han är i knät på en! Gud vad han börjar bli stor!
Utvecklas dag för dag!

 Något har har börjat med nu mer är att han skrattar!
Och han låter inte lite heller, han "pratar" som satan!!
Urgulligt, han svarar när man pratar med honom
och ler åt de mesta! Han morgonhumör är underbart <3
Min underbara pojke, Jag älskar dig Jakob Lindqvist! <3