fredag, januari 7

Eftermiddag/kväll/morgondagen!

Nu i eftermiddag så gick vi ut på på promenad! Och när vi hade kommit en bit så ringde en kille och sa att vi kunde få köpa hans tv (Mailat honom tidigare under dagen, han hade annons på blocket) för ett lagom pris.
Och han körde hem den till oss, så nu har vi en stor tv :D !
Vi hat ätit lite rester från tacosen igår, robert har dammsugit och vi har hjälpts åt med disken :)
Just nu badar Rober och Jakob! Far & Son stund :) <3

Ikväll ska vi bara ta de lugnt, gå igenom lite va jag ska handla i morgon och så bara :)

Imorgon ska jag ut till IKEA och handla lite. Bland annat ett badrumsskåp! Ska göra i ordning där inne nu lite hade jag tänkt, tråkigt att de ska se lika dant ut jämt :p !! Sen kommer sonny och hämtar mig där med alla grejer och kär hem till oss. Vi plockar upp Robert och Jakob och åker hem till Mamma & Sonny på middag!
Riktigt mysig dag! Kommer nog ha tid att blogga någon gång under kvällen i morgon iallafall :)

Bjuder på denna bild :)

Jag och Älsklingen för lite mer än ett år sedan! :)

seg dag idag med!

Hmm, Robert sover fortfarande och nu sover Jakob med :)
Jakob fick lite gröt med katrinplommonpurè i, de älskade han! gud va bra, för att han äter ju järn medicin och då blir man lite hård i magen. Så då passar ju katrinplommon utmärkt! :DTror inte att de blir någon promenad idag, vill ju inte gå själv och Robert kommer nog sova ett tag till.Men vi får väl se.. På måndag ska börja ta tag i de här med  Jakobs dop! Har ju ringt till Landeryd, men ska ringa vidingsjö kyrka med. Och sen måste man skriva dopinbjudningskort. Jag skickar nog en inbjudning på mailen till dom vänner ska få komma och dom vill och släckten skickar vi nog brev till eller ringer runt :) Mm, mycket pyssel de där! Men de ska nog gå bra :) Nu ska jag lägga mig i soffan, sen väcka min karl!

P.S
Jakob är ju med i en omslags tävling på "Vi föräldrar".
Klicka på länken här nedan och rösta på min prins! Max en gång / dator :)


http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=38417

Fredag, promenad kanske?!

Sovit rätt bra inatt, inte hostat och inta vaknat för många gånger! Helt ok natt!
Jakob hade ätit var tredje timme inatt, så min älskling Robert är nog rätt skapligt trött idag! 
Så idag får han sova läänge! Jakob ligger just nu helnöjd i sitt fina babygym och skrattar, han bli nog snart hungrig! Få se om han vill ha lite gröt eller om vi ska ta de senare. Han blir så sur när allt inte kommer på en gång och han inte känner någon mättnads-känsla dirket :P hihi gullunge! Är sugen på att hitta på något! Kanske går ut och går i eftermiddag, får se. Nu ska jag ta mina morgonmediciner och vänta på att plutt blir hungrig, för sen ska jag äta frukost med :) Skriver mer senare! <3