fredag, december 3

Många skratt och mycket lek

Nu har vi legat inne i sängen i över en timme och skrattat åt Jakob som bara flinar, gurglar, sprattlar och skiner som en sol! Han är hur glad som helst! Så skönt att hans riktiga jag är tillbaka , nu när han får äta när han vill och hur mycket han vill! De känns kanon, och nu skenar han iväg i utvecklingen som bara den.
 Man märker nya grejer han gör varje dag :) Ska bli så kul nu i jul, jag längtar efter att få träffa alla nära och kära! och visa upp vår lilla prins, som antagligen kommer bli hur bortskämd som helst.
 Men de är han värd, vår lilla kämpe :) <3

På måndag ska jag ringa och boka tid för Jakobs dop som blir i Januari!
 (hoppas vi på iallafall, kanske får stå i kö.. :)
Inbjudningar kommer via mail/sms, så ha ögon och öron öppna!

maten i magen

Potatisklyftor, kött, sås och sallad! De va gott :D Tvmys och massa lek med Jakob, så ser vår kväll ut!

Puss hej

Me & i + ceciliablankens

Fått hem lite saker från Maria, som säljer för en sida som heter Me & i.. Typ som märkeskläder för barn och mammor :) Detta har man köpt: Kläderna är designade av Cecilia Blankens !




Scarfen fick jag av mamma, cardigantröjan köpte jag och strumporna fick jag av Maria själv :)
Superfina kläder till bra kvalitet ! Besök  Me & i , ag rekommenderar  denna sida starkt!

trötta familjen

Mina små pojkar ligger i sängen båda två och sover, så skönt de ser ut.. Men nu ligger Jakob i min säng och Robert i sin egen så jag fick inte plats! Intar soffläge och myser ner mig med en varm kopp the och en bra bok!
Vi åt precis lunch, så de är väl okej att sova middag ett tag då :)

Älskar dig <3

..

Slappdag, mådde inte alls bra igår.. Kräktes och snurrig som tusan, så mamma fick komma hit och ta hand om jakob tills Robert kom hem! Tack mamma! :) Idag tar vi det bara lugnt och myser, i morgon ska vi städa och på söndag ska Jakob vara hos sin mormor! Jag och Älskling ska åka och handla julklappar :) Det är första gången vi lämnar bort honom, kommer sakna honom grymt mycket.. Fast de är ju bara några timmar, de klarar nog mamma min :)





Pappa&Son myser <3