måndag, januari 3

Soffmys med sonen :)

Har myst nästan hela eftermiddagen med sonen i soffan! Guu va mysigt, och han går med på att sitta still och äta upp sina händer hur länge som helst. Till slut somnar han , åh underbara barn! <3 Nu ligger han i babygymmet en stund men han ska snart få mat och då blir soffmys igen :D ! Och sen ska vi vänta på att "Familjen Annorlunda" ska börja, och då blir ännu mer soffmys :D ! Underbara dag! :) Härligt att han kan va så lugn när man själv inte mår bra, han kanske känner på sig att jag behöver en lugn dag! Fast han är ju alltid lugn och glad :D !
Förutom när han är hungrig, för då vill han gärna att grannarna ska veta de också ^^ :P haha min plutt! <3

På onsdag ska jag träffa Oskar (efter bvc-besöket), de va inte igår! Gud så kul! :) Han har inte träffat Jakob än heller, så de ska bli superduper kul! :) Ser jag fram i mot :)

Astmaförkylning ....

Åh jag bara hatar Astma.. Får så himla ont i lungorna när man är förkyld .. :/
Och denna jädra hosta, kan inte alls bara få va bra någon gång?!
Nu mår robert bättre idag och lillen mår också bra..
Nu får Jakob lite mat av sin pappa och han gillar de skarpt! Potatis & Majspurè med lite smör i :) hihi jag skulle aldrig äta de där :p De stinker och de är föör sött.. Men huvudsaken är att han gillart ^^ ;)
Jag sitter och dricker te och försöker bli människa igen.. Har precis skickat in en bostadsanmälan till kindahus, och de måste man göra en gång i halvåret.. Och väntetiden på en lägenhet i Rimforsa är ca 3 år...FYFAN!!
Ska vi vänta så länge för att få flytta från stan?! Vi vill inte att Jakob växer upp i stan , så de är därför vi vill flytta tillbaka till rimmet snarast :P  Men men, än är de väl ingen panik. För han ska inte ut och ränna på gatorna än på några år :D ! Nu ska jag dricka upp in kopp te, kolla Antonias "butik" här på fb och sen bara lägga mig och vila tills Robert ska åka och jobba i eftermiddag..

Puss påt :)

Sjukling...

Fyfan, då va man sjuk då.. Halsen bränner, lungorna gör ont som satan och feber.. Hostar gör jag med men inte utan att bli helt tårögd för att de gör så ont .. :(
Blir JÄTTE lugn dag idag, plutt ät frisk men jag och robert är sjuka.. Hoppas verkligen inte att lillplutt blir sjuk nu när vi är sjuka .. :/

Gick upp precis, så plutt ska få lite mat i magen och jag ska dricka te!
Robert sover , men han kommer nog upp snart :)

Skriver mer senare !