måndag, januari 31

Lång, men en underbart mysig och trevlig dag :D !

Ojoj nu är vi äntligen hemma :P

Gick upp vid 8 i morse och började gör mig i ordning, Robert tog Jakob så att han fick lite mat innan vi åkte :)
Vi fick springa till bussen, fast jag tyckte att vi va ute i god tid ^^haha

Föst klockan halv 11 va vi på bvc och vägde och mätte Jakob, och en hel del prat om hans matvanor (som alltid...)... ! Han vägde idag 5385 gram och är 62,5 cm lång :å Lång och smal :) Sköterskan på bvc tyckte inte att han hade gått upp så bra och att hans huvud växer för fort.. Men hon värkar ju inte fatta/veta någonting..
För efter bvc så skulle vi ju på läkarbesök, och läkaren (som har haft Jakob hela tiden) tyckte att han åt jättebra, gick upp jätte fint i vikt och hans huvud är jättefint! Han växer och frodas som han ska, en frisk liten plutt :D !
Såå skönt att höra kan jag lova, får ju bara höra massa negativa grejer från bvc-sköterskan :(
Läkaren tyckte att jag inte skulle bry mig om vad hon på bvc sa! Utan skulle ringa upp till neo istället om vi hade några frågor angående Jakobs mat och så! Pustar ut efter de samtalet med läkaren!!!!!

Men men, efter läkarbesöket fick Jakob mat och han somnade så sött efter de :) Han sov en timme i babysittern (på öppna förskolan), så jag passade på att ta en fika och läsa tidningar för att döda tid ^^ :)

Klockan 13:00 så öppnade Babycafet och jag fick åter igen göra lite mat åt Jakob :p När han hade ätit klart så va de dags för sång/lekstund! Vi hade sångstund i nästan 40 minuter, och de älskade Jakob! Så himla skönt att alla barn va i nästan samma ålder, Jakob hade roligt kan jag lova :p Han älskar andra bebisar! :D Han skrattade och snackade hela tiden, inget gnäll på hela dagen! Vi fikade och skrattade och hade jättekul vi mammor och bebisar :) Helt klart värd dag!

Vid 3 kände jag att Jakob började bli trött, så vi tog på oss och gick till bussen..
Haha tror du inte att vi fick springa då med, haha men vi hann som tur va!
Fullt med folk på bussen, så fick stå, skitjobbigt :p Och folk ser sig ju inte för utan tar tag i vagnen och lutar sig mot den och grejer! Fan så arg jag kan bli på sådant! Fick säga till typ 6 pers idag, åh ilska säger jag bara!

Vi kom hem runt 4 och Jakob fick lite gröt och har nu precis somnat i sin säng.
Jag skulle med behöva sova känner jag, så ska nog lägga mig på sängen ett tag jag med.
Just de, jag tog ju med kameran idag för att jag skulle ta massa kort.. hahaha misslyckat ^^ Jag han ta 4 kort, inte äns några roliga xD haha fymig (A) Förlåt (A)

Somnade så sött, han älskar att ha snuttfilten  över huvudet ^^

På skötbordet :P

Efter en lång dag så somnade han i mammas knä :) <3

Nyfiken :)

Avslutar med att säga att jag har haft en underbar dag, alla måndagar framöver blir det Babycafe!
Och nu är jag med i en föräldragrupp, eftersom att Jakob alltid har vart sjuk eller inlagd på sjukhus när vi skulle ha vart med.. Men nu kör vi :D !

Usch vad tidigt!

God morgon på er, idag är vi uppe med tuppen.. Redan vid åtta gick vi alla tre upp!Jag kommer somna tidigt ikväll känner jag på mig :p Jag har precis fått i min lite frukost och Robert sitter och ger Jakob lite mat med :) Vi ska (om ca en timme) åka till Bvc, läkarbesök och babycafe jag och Jakob :) Mysig och fullspäckad dag idag, ser jag fram i mot. Ja, jag har inte så mycket att skriva om just nu.
Skriver när jag kommer hem i eftermiddag, typ runt 17:00 tiden :p hihi

Ha en underbar dag mina vänner, ny vecka och nya utmaningar!! Underbart! :D