torsdag, december 30

pustar ut..!

Idag har vi hunnit med en hel del.. De trodde jag inte. Vi har vart på stan, handlade lite kläder till Jakob.
Jättesöta kläder hittade vi på rean :) Och sen tog vi en fika och plutt fick lite mat sen åkte vi och handlade lite mat tills i morgon och va på systemet! När vi kom hem så diskade Robert och jag hoppade in i duschen sen vek jag tvätt samtidigt som jag höll Jakob på humör :p Sedan åt vi mat, Jakob och robert badade och nu har vi precis vikt klart all tvätt som inte jag hann med.. PUST!! Nu sitter vi alla tre helt utslagna i soffan...
Funderar på att gå och lägga mig, de är ju en dag i morgon oxå! Just de, Jakob fick smaka morotspurè idag för fösta gången! Åh vad han tyckte om de, han spottade inte över huvudtaget.. Han bara åt och åt :D Men kladdigt blev de allt! De kommer bilder på de :p

 Lite bilder från denna dag följer:




Mer bilder kommer, när datafan slutar dumma sig :P

Oklar dag :)

Godmorgon! Vaknade av att lillen skrek och ville upp, men inte äta utan ligga i babygymmet och leka och skratta! Aw plutten min <3 Så jag får väl äta lite frukost nu då och bara njuta av att han har ett glatt morgonhumör :D! Eller han är ju i och för sig alltid glad, så jag njuter bara av livet! :D Han är så himla lätt just nu, han gråter och gnäller aldrig.. Och då menar jag verkligen aldrig! Han skriker till lite då och då men de är ju typ för att han bli arg, men inte ledsen eller något :) Super skönt!!!
När vi va och storhandlade igår så låg han i en sådan där vagn med bilbarnstol på, och han låg där och skrattade åt människor och alla lampor.. Inte ett gnäll utan bara superglad, kan de va sant eller!?
Han är som en dröm min lilla prins :) <3
Älsklingen min är ledig idag och i morgon så de bli långhelg för oss, gud så mysigt! Vi ska hinna med en massa saker som behövs göras:

*Vika tvätt och hänga in allt i garderoberna..
*ta ut alla kartonger och allt i förrådet ..
*Damsuga och städa upp lite
*Åka till systemet innan fredag!
*Gå på mellandags rean  ..
* Jakob ska bada!

Och idag ska vi åka ner på stan och gå på mellandags rean och ta systemet samtidigt :)
Får se om vi hinner något mer :) Robert ligger och sover just nu, så får väl se hur mycket stan de bli :P
I morgon på nyår så ska vi bara vara hemma, äta gott och bara mysa
hela familjen (Jag, Jakob och Robert)  :) .