söndag, oktober 3

rastlös

Denna dag går verkligen hur sakta som hellst, Jakob sover så gott idag och äter så bra så alt flyter på så snabbt.. Inte direkt vana vid att ha så här mycket tid över om dagarna ^^:P Men det är jätteskönt =)
Robert ligger på golvet och kör tvspel, och själv sitter jag och kolla på "Tusenbröder" på datorn i soffan och myser i min fläckiga mysfilt :D ! Vi fundrar på att ta en promenix, men ingen av oss har varken lust elle ork tror jag ! Trött idag, men de blir ,em väl av att inte göra någonting oxå!

Imorgon ska vi upp till hemvården och sen ska Robert ta med jakob och göra hörseltest. Man måste göra de rätt ofta på prematura barn, eftersom att allt utvecklas lite saktare.. Men de ska nog gå bra :P !
Jag därimot ska träffa Linköpings överläkare som oxå är narkosläkare US, pirrigt ^^
Dom stack mig fel vid kejsarsnittet, och nu har jag problem med domning i hela vänstersidan och kan inte lyfta vänster ben när jag ligger på rygg... Dom tror att en närv har skadats eller dött vid ingreppet..
Och att de kan ta flera månader innan de läker, om de nu läker överhuvudtaget.. Om jag hade vart äldre, hade risken att de inte läker vart större, så vi får hoppas att jag har åldern på min sida!
Jag får skriva mer i morgon om hur de gick för mig och hur mycket plutt väger och om hörseltestet!

Pussheej =)