söndag, augusti 29

Dusch och blodprover..

Jag börjar tro att läkarna vill åt mitt blod alltså, dom tar blodprover varje dag nu ^^ Nålvanan är inne nu, haha jag som alltid har hatat stick, nålar och blod! xD Tog en duch bara för att känna mig lite piggare, mamma och mormor kommer ju upp och hälsar på idag vid 14:00. Kan ju inte luka sjukhus jämt heller!
Nu väntar man på att tiden ska gå lite fortare, lunchen kommer vid kvar över 12. Hungrig som fan nu!!! Får ta en banan sålänge =)
Efter maten sen tänkte jag skriva lite om vad havandeskapsförgiftning egentligen innebär och varför jag är inlagd här..

Pusshej sålänge =) !

Tidsfördriv..

Frullen uppäten, och tabletten är svald ^^ nu ska dom snart lägga mig i en kurva (CTG-övervakning)! Alltid lika mysigt att lyssna på min lilla ängel i magen =) <3

Dagen börjar lite lätt =)

Gomorgon, nu har man vart vaken i snart 2 timmar.. Morgonen börjar alltid med att en sköterka kommer in mellan 5-6 varje morgon och tar blodtrycket, sen ska man upp ur sin varma säng för att ställa sig på en jävla våg -_- ... Och nu ligger jag och väntar på frulle, jag är "sängliggandes". Det menas att man inte får gå upp ur sängen, bara gå på toa eller duscha. Lyx att dom gör allt åt en kan man ju tycka, men fyfan så tråkigt...!! Jah har inte vart ute på 10 dagar idag, och föntrerna på rummet går inte att öppna.. Snälla någon, ge mig luft!!!
Idag är det mest kontrolldag, kollar blodtrycket varje 5 timme, ligger i en CTG-kurva och lyssnar på bebbe 2 gånger, pissprov, sprutor och grejer..
Kanske ska in till neoavdelningen idag :D Där ligger all förtidigt födda, vi ska fa kolla hur det är att ligga där och hur små bebisarna är när dom kommer i den veckan jag är i nu =) De ska bli kul! Väntar på att min pojke ska vakna och komma hit med ju, så han också får se =)
 Nu ska ja äta frulle, sjuksköterskan kom med brickan :P hehe Pusshej sålänge <3