söndag, november 28

"ensam mamma söker"

Nu sitter vi och tittar på "Ensam mamma söker" och myser i soffan! Älskling matar jakob, som inte är helt med på noterna om att vilja ha mat just nu hehe :) I morgon ska vi upp med tuppen, för jag ska upp till sjukhuset med Jakob. Sista proverna ska göras, sen hoppas vi att han slipper sjukan på ett bra tag!
Inte allt för enkelt att ta pissprov på någon som har blöja, haha men de gick! xD De kommer jag aldrig glömma :P Nu ska ja kolla klart på tvn, sen blir de sängen! Kudden roppar mitt namn tror jag^^


Puss och godnatt <3

mys

Nu har vi straxt tvättat klart all tvätt och vi han laga mat och äta under tiden :P Haha duktigt!
Nu diskar min underbara pojke och jag ska snart väcka min lilla prins som ska få lite mat i magen :)

Jakobs ambulansnalle, fick han för att han fick åka ambulan i måndags :) <3
Sen ska vi dricka glögg och äta adventsfika :) <3

skottning och bilduppladdning

Nu har jag äntligen fått upp min stora pojke ur sängen, han är nu ute och skottar för fullt!
Nu ska jag bädda rent och städa upp lite, och som sagt.. TVÄTTA! Fy vad jag hatar att göra de, men de behövs verkligen göras jätte ofta nu när man han en liten i familjen :P hehe
Ja ska ladda upp lite nya bilder på jakob med, både här och på facebook!

TITTA OCH NJUT!

Min bror och Jakobs Morbror, och lilla Jakob!

Min syster & bror, Jakobs Moster och Morbror och lilla Jakob!




Pappa och son myser <3


12:11, tvättdag ..


En pigg Jakob på sjukhuset!

Nu har jag fått lite skäll för att jag inte bloggar tillräckligt ofta!
 Nu får jag ta tummen ur rumpan och sätta fart på skrivandet igen.
Jahopp, idag är det som sagt tvättdag.. Eller rättare sagt eftermiddag ^^  Mina små pojkar ligger fortfarande och sover, så här mitt på dagen! Vad är det för sätt då?! haha Jakob är ju tröttare än vanligt pga av Anemin som han har, men vi ser redan nu en stor förändring på honom när han har börjat med medecinen :)
Det är ju ett stort + ! :D

Som ni kanske har märkt, så har vi vart på rätt mycket undersökningar och läkarbesök/sjukhusvistelser med jakob... Men att de skulle ta snart 3 månader att förstå att han liderav blodbrist, de är dåligt! Han har ju bara blivit sämre och sämre hela tiden.. Först trodde dom ju att de va kolik, sen matallergi, sen "vattenskalle", sen fel på magmunnen.. Och allt löstes med ett enkelt blodprov! Läkare alltså, tur att jag sa till dom till slut att ta ett blodprov! Men nu vet vi vad det är, och nu kan han ju bara bli bättre. Och vi ser fram imot hans första jul, och vi hoppas att han får må bra och trivas! Nu ska jag försöka få upp min sambo ur sängen, städa lite och sen tvätta!




Jakob såg så glad ut när han ryckte bort sonden, han tyckte nog att de va dax att åka hem från sjukhuset!

Skriver nog mer senare! Puss hej <3